Compania Geoffan aduce un plus de valoare prin personalizarea serviciilor oferite in functie de specificul fiecarei societati si prin garantarea unui raport calitate-pret excelent si rentabil pentru clienții noștri.

Suntem dedicati muncii noastre astfel încât toți clienții noștri sa fie multumiți, intr-un sistem birocratic greu de străbătut.

“Renuntand la egoism vom putea constientiza ca, protejarea resurselor si a
mediului in care traim reprezinta o PRIORITATE a prezentului dar si a
viitorului”.
Economist de Mediu – Georgiana Voinea
– Geoffan

Va punem la dispozitie urmatoarele servicii:

  • Obtinerea de autorizatii, avize, acorduri de mediu
  • Studii de mediu
  • Managementul Deseurilor
  • Raportari
  • Serviciide Mediu
  • Servicii adiacente:
    Amenajare si intretinere spatii verzi
    Consultanta achizitii publice

Certificari

Recomandarile clientilor

Prin prezenta doresc sa va adresez multumirile mele personale pentru colaborarea, cu echipa Geoffan, din luna decembrie 2014 .
Am reusit impreuna sa rezolvam probleme foarte dificile si aceasta s-a datorat modului profesional -expertiza dvs. in domeniu , minutiozitate in analizarea documentelor prezentate dar mai ales rapiditate in finalizarea serviciului prestat .
Va doresc succes in activitate si asiguram ca vom apela si pe viitor la ajutorul d-stra .

Balan Aurel - Director SC Conpref Carpati SRL
Balan Aurel - Director SC Conpref Carpati SRL

Recomand societatea Geoffan Expert Consult ca un partener serios, relatia dintre societatile noastre bazandu-se pe experienta, durabilitate si respect reciproc.

Ma bucur ca am apelat la serviciile acestei companii, pentru ca s-a dovedit a fi un colaborator de incredere si receptiv in procesul de obtinere a autorizatiei de mediu.

Serviciile furnizate de Geoffan Expert Consult prin persoana Voinea Georgiana si a echipei sale, s-au dovedit a fi la cel mai inalt standard de calitate precum si promptitudine in onorarea termenelor contractuale.

Apostoloiu Cristian - Prodmed Industrial
Apostoloiu Cristian - Prodmed Industrial